Yaşam

Ünlü yazar Ayşe Erbulak, babası Altan Erbulak ile oyuncu Füsun Erbulak’ın yasak aşkını anlattı.

Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu’nun üstlendiği Haberler.com YouTube kanalında yayınlanan Haber Mazeret programının bu haftaki konuğu başarılı yazar, oyuncu ve gazeteci Ayşe Erbulak oldu. 16 yaşında neden ismini değiştirdiğini anlatan Erbulak, babası Altan Erbulak ile oyuncu Füsun Erbulak arasındaki yasak aşktan bahsetti.

“ANNE VE BABAMIN İSİMLERİ ALTAN OLDUĞUNDA KENDİ ADIMI DEĞİŞTİRDİM”

Altan isminin aile içindeki öneminden bahseden Ayşe Erbulak, “Annem ve babamın isimleri Altan. Nikah şahitlerinin isimleri de Altan, nikah memuru aradılar ama Altan adında birini bulamadılar” dedi. Benim adım da Altan’dı ama 16 yaşında mahkeme kararıyla değiştirdim. Adımı Ayşe olarak değiştirdikten sonra Altan adını verdim.” “Kabuğumdan çıktığımı fark ettim. Çünkü ne yaparsam yapayım hep Altan Erbulak’ın kızı olarak anıldım” dedi.

“ANNE VE BABAM İHANET NEDENİYLE BOŞANDI”

Anne ve babasının ihanet nedeniyle boşandığını söyleyen Erbulak, sözlerine şöyle devam etti: “Babam düzgün bir insandı ama herkesin paylaştığı biriydi. Tek bir çocuğun değil herkesin babasıydı. Babam çok hoşgörülü ve hoşgörülü bir insandı. şefkatli bir insan. 59 yaşında kaybettik. Ben 6 yaşındayken annem ve babam 6 yaşındaydı.” boşanmış. Annemle babam Sevinç Erbulak’ın annesi yüzünden boşandılar. Bu bizim hayatımızı etkilemedi çünkü birbirimizi kabul ettik. Babamla Füsun Erbulak’ın yasak bir aşkı vardı ve bunun bedelini herkes ödedi. Sadakatsizlik tüm aileyi yakan ve yok eden bir şeydir. Füsun Erbulak karşıma çıktı “Af diledi ve itiraf etti. Füsun Erbulak, karnında başka bir bebek doğurduktan sonra bebeğini kaybetti ve bunları yaşananların diyeti olarak gördü. Ben hiç öyle görmemiştim… Sanırım annem de olanları affettim.”

Altan Erbulak ve Füsun Erbulak
Ayşe, Sevinç ve Füsun Erbulak

habersindirgi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu