Haber

Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Pehlivan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Türk Milleti olarak yüzyılın felaketiyle zor günlerden geçtiğini belirten Pehlivan, “Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinde kaybettiğimiz kadınlarımızı rahmetle anıyorum.

Deprem bölgelerinde yaralarımızı sarmak için mücadele eden, gece gündüz koşan tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Gücümüze güç katan tüm kadınlarımıza saygıyla” dedi.

Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından da bir görsel yayınlayan Pehlivan, depremin olduğu illerde görev yapan kadınların fotoğraflarını paylaştı. Pehlivan yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi; “Taç mücevherimiz; Annelerimiz, teyzelerimiz, ablalarımız, hayat arkadaşlarımız, kızlarımız, hanımlarımız hayatımıza renk ve anlam katan varlıklardır. Tarihimiz, Türk kadınının ne kadar fedakar, cömert ve cesur olduğunu anlatıyor. Kurtuluş Savaşı’nda cepheye kurşun taşıyan kadınların torunları bugün de aynı rolü oynamaktadır.

Bunun en büyük örneklerini acısı daha taze olan Kahramanmaraş depreminde gördük. Hem afet bölgelerinde hem de yardım merkezlerinde canla başla çalışan kadınlar, hayatın her alanında olduklarını bir kez daha gösterdiler. Menemen Belediyesi olarak birçok çalışmalarımızda Menemenli kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya devam ediyoruz.

Bize düşen görev kadınlarımızı her platformda desteklemektir. Hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlanır, onları eğitir, büyütür, kalplerindeki sevgiyi ve şefkati karşılıksız veririz; Ailenin ve toplumun temel taşları olan annelerimizin, şehit ve gazilerimizin eş ve annelerinin, üreten, çalışan, dünyayı sevgiyle dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.”
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haber-seydikemer.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu