Haber

MHP’nin “Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Kutlu Olsun” programı Kırşehir’de başladı

MHP’nin “Adım Adım 2023 Ahilerle Bayramınız Kutlu Olsun” temalı programı Kırşehir’de başladı.

MHP Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Yıldırım, Filiz Kılıç ve Pelin Yılık, milletvekilleri, Kırşehir İl Başkanı Arif Kılıç ve partililerle birlikte “Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programını başlattı.

MHP Kırşehir İl Başkanlığı’nı ziyaret eden başkan yardımcıları ve beraberindekiler, Ahi Evran Veli’nin türbesi başında namaz kıldı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Yaşar Yıldırım, “Adım Adım 2023” programı kapsamında bölge, il, ilçe ve köy toplantıları yaptıklarını belirterek, “Nasılsın komşum?” konulu bir program hayata geçirdiklerinden bahsetti.

“Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programını Ahilerin yurdu Kırşehir’den başlattıklarını belirten Yıldırım, “Açık olan iş yerlerimizi ziyaret ederek dertlerini dinleyeceğiz, hayırlı günler dileyeceğiz. .” söz konusu.

Esnafın büyük çoğunluğunun Ahilik ilkelerine bağlı kaldığını ancak bazılarının da fırsatçı olmaya çalıştığını belirten Yıldırım, “Esnafımızın bir çoğu Ahilik ilkelerini yerine getiriyor. İstisnalar var. Her fırsatta ve benzer şekilde hak etmedikleri halde ‘Asgari ücrette artış oldu, o yüzden zam koyalım’ diyenleri de görüyoruz” dedi.

Altı masanın adaylık süreci

Bir gazeteci, “Altı masanın adaylık sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz?” diye sordu. sorusuna yanıt veren Yıldırım, 6’lı masada oturanların alttan birbirlerine tekme attığını ve üstte birbirlerine güldüğünü iddia etti.

Altılı masadakilerin birbirleriyle ciddi bir mücadele içinde olduğunu öne süren Yıldırım, şunları kaydetti:

“Herhangi bir adaya müttefik kalır mı bilemiyoruz. Aday kim olursa olsun adayımız bellidir, kararımız bellidir. Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk seçimde seçtireceğiz.” Cumhurbaşkanlığı seçimleri.Allah’ın izniyle kimse merak etmesin.Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak Meclis’te anayasa değişikliğini yapacak sayıya ulaşacağız.”

Genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve parti üyeleri daha sonra üç kümeye ayrılarak kent merkezindeki esnafı ziyaret etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu