Haber

Manisa ilçelerinde 23 Nisan törenleri düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Manisa’nın ilçelerinde törenler düzenlendi.

Demirci’deki Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Stadı’nda düzenlenen törende, Manisa Vali Yardımcısı ve Demirci Kaymakam Yardımcısı Aydın Memük ve Belediye Başkanı Selami Selçuk, katılımcıların bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Kocabaş günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Öğrencilerin halk oyunları ve halk oyunları gösterisi sunduğu tören, yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesiyle sona erdi.

Turgutlu

Turgutlu’da 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sahasında Tören, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, kamu daireleri yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez’in günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptığı törende öğrenciler şov yaptı.

Selendi

Selendi ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyet İlkokulu’nda törenle kutlandı.

Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve protokol üyelerinin katıldığı törende öğrenciler gösteri yaptı.

Fotoğraf ve şiir yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle program sona erdi.

kulak

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kula Yunus Emre Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz yaptı.

Öğrencilerin gösteriler yaptığı törene Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zakir Okumuş ve protokol üyeleri katıldı.

paluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu