Haber

Kocaeli Karate Takımları Türkiye İkinciliği

Kocaeli ili erkek ve kız karma karate takımı Anadolu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı elde ederek hem erkeklerde hem de kızlarda Türkiye ikincisi oldu. Leylanur Yıldırım, Ertuğrul Pestil ve diğer yetenekli sporcuların madalyalarıyla öne çıkan Kocaeli takımları bizleri gururlandırdı.

Kocaeli il erkek ve kız karma karate takımları, 3-7 Ağustos tarihleri ​​arasında Nevşehir’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar (ANALİG) Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Hem kız takımı hem de erkek grubu genel klasmanda Türkiye ikincisi olarak dikkat çekti.

Anadolu Yıldızları (Analig) Kocaeli İl Karma Karate Bayan Takımı, Leylanur Yıldırım, Ecrin Yıldız, Esmanur Hümeyra Eraslan, Simay Işık, Elif Berre Doğan, Yadigar Egin, Duru Nazlı Osanmaz ve Kübranur Hanne Eraslan gibi birbirinden yetenekli sporculardan oluştu. Bu güçlü ekip genel klasmanda Leylanur Yıldırım, Esmanur Hümeyra Eraslan, Yadigar Egin ve Elif Berre Doğan’ın madalyaları ile birinci, Ecrin Yıldız’ın ise üçüncü olarak Türkiye ikincisi oldu.

Anadolu Yıldızları (Analig) Kocaeli İl Karma Karate Erkek Takımı Ebubekir Binici, Haktan Köse, Ertuğrul Pestil, Ege Kayra Yılmaz, Yusuf Öztürk, Deniz Tunç, Boran Kural, Eren Ertuğ ve Utku Taha Kütük gibi birbirinden yetenekli sporculardan oluştu. Bu güçlü ekip, genel klasmanda Ertuğrul Pestil ve Boran Kural’ın madalyaları, Haktan Köse ve Ege Kayra Yılmaz’ın üçüncülük, Yusuf Öztürk’ün beşincilik madalyaları ile Türkiye ikincisi oldu.

Kocaeli Karate İl Temsilcisi Soner Açıkyol liderliğinde antrenör ve sporcuların ortak çalışması büyük başarıya imza attı. Her iki kulübe, antrenörlerine ve ailelerine teşekkür eden sporcular, Kocaeli’nin karate arenasındaki başarısının daha da artacağına inandıklarını vurguladılar. – KOCAELİ

haber-odunpazari.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu