Haber

Kasımpaşa, Galatasaray ile 38. randevuda

Galatasaray ile Kasımpaşa, Spor Toto Büyük Lig’in 25. haftasında yarın oynayacakları maçla ligde 38. kez rakip olacaklar. Kalan maçlarda sarı-kırmızılı ekip 23-7’lik galibiyet avantajına sahip.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray, yarın saat 19.00’da Nef Stadyumu’nda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ligde sarı-kırmızılılar, 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetin ardından 57 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Lacivert-beyazlılar ise 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyetin ardından 25 puan ve averajla 13. sırada bulunuyor.

Kahramanmaraş’ta yaşanan şokların ardından lige kazandırdığı ortanın ardından sarı-kırmızılı ekip, ilk maçını Kasımpaşa ile oynayacak. Aslan geçen hafta Gaziantep FK ligden çekilirken BAY’i geçmişti. Pasha ise geçen hafta evinde mücadele ettiği Antalyaspor’u 3-1 mağlup etti.

38. randevu

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde 37 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 23 kez sahadan galip çıkarken, Paşa rakibini 7 kez mağlup etmeyi başardı. 7 maçta kazanan çıkmadı. Müsabakada Aslan’ın 74 golüne lacivertliler 38 golle karşılık verdi.

Ligin ilk yarısında Galatasaray deplasmanda karşı karşıya geldiği Kasımpaşa’yı 3-2’lik skorla mağlup etti.

16 maç kazandı

Galatasaray, Muhteşem Lig’de 13, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere 16 maçlık galibiyet serisine sahip. Sarı-kırmızılı ekipte bu müsabakalarda ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Hatayspor, Antalyaspor, Giresunspor, Ümraniyespor, Trabzonspor ve Gaziantep (Hükmen), Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Alanyaspor yer alıyor. Türkiye Kupası’nda onu yendi.

ev puan kartı

Galatasaray bu dönem Süper Lig’de 11 maça çıktı. Aslan söz konusunda 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 28 puan topladı. Cimbom kendi sahasındaki maçlarda 23 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü. Sarı-Kırmızılılar, ligde evinde son kez Trabzonspor ile karşı karşıya geldi ve rakibini 2-1 mağlup etti.

Ayrıca Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig’de Nef Stadyumu’nda oynadığı son 7 maçtan galip ayrıldı.

Ligin en az gol atan takımı

Galatasaray bu sezon Spor Toto Harikalar Ligi’nde çıktığı 23 maçta filelerinde 17 gole engel olamadı. Sarı-Kırmızılılar bu alanda en az gol yiyen takım konumunda. Aslan bu sezon 10 lig maçında da gol kaydetti.

4 oyuncu kart limiti

Galatasaray’da Victor Nelsson, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu ve Berkan Kutlu sarı kart sınırında. Bu oyuncular Kasımpaşa karşısında sarı kart görürlerse 26. haftadaki Konyaspor deplasmanında cezalı olacaklar.

Atilla Karaoğlan düdüğü çalacak

Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Burak Şeker olacak. – İSTANBUL

habergundogmus.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu