Yaşam

Daniel Craig’in seslendirdiği ‘Türkiye depremi’ videosu 29 kanalda aynı anda yayınlanacak.

James Bond karakterine hayat veren İngiliz aktör Daniel Craig, Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için hazırladığı yardım videosunu seslendirdi.

Recipe tarafından ücretsiz olarak hazırlanan video, bu akşam İngiltere’de 29 kanalda eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Afet Acil Durum Komitesi’ne (DEC) 90 saniyelik davet için Discovery, Channel 4, ITV, UKTV, Channel 5 ve Sky gibi Warner Bros. Media şirketleri reklam alanı bağışladı. Kanal 4 ise videoyu bu geceden Pazar gününe kadar YouTube kanalında yayınlayacağını bildirdi.

Açık hava reklam şirketi Ocean Outdoor ayrıca, görüntüyü Westfield London, Canary Wharf, Liverpool Media Wall, New Street Birmingham ve The Printworks Manchester dahil olmak üzere 18 lokasyonda geniş formatlı dijital ekranlarda yayınlayacağını duyurdu.

Video, 43.556 kişinin hayatını kaybettiği depremlerin yarattığı tahribatı gösteriyor. İzleyicilerin kampanyaya nasıl bağış yapabilecekleri de paylaşılıyor.

“Depremin neden olduğu yıkımı görünce, bu önemli amaç için farkındalık yaratmaya yardımcı olmak için ortak bir yayıncı ve reklam girişiminin gücünü kullanmak istedik. Bu proje aracılığıyla desteklerini sunan Recipe’a ve birçok medya sahibine gerçekten minnettarız. ,” dedi Channel 4 gelir sorumlusu Verica Djurdjevic.

Kampanya sayesinde bugüne kadar depremzedeler için 120 milyon dolardan fazla para toplandı.

Daniel Craig, “DEC’in Suriye ve Türkiye’deki depremzedeler için yaptığı çağrıya halkın cömert tepkisi inanılmaz derecede dokunaklı. Depremler saniyeler sürdü ama bir sonraki deprem yıllarca devam edecek. Videoyu kaydettiğimden beri, insan sayısı doğrulandı. ölü ve yaralı sayısı onbinlerce arttı.Hastaneler, okullar,işyerleri yerle bir oldu.Yüzbinlerce insan dondurucu kış koşullarında evsiz kaldı. Lütfen kampanyaya destek vererek onlara yardımcı olun.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu