Haber

Brezilyalı futbolcu Dani Alves tutuksuz yargılanmak üzere mahkemeye başvurdu.

İspanya’nın Barselona kentinde bir diskotekte bir kadına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 20 Ocak’ta tutuklanan Brezilyalı futbolcu Dani Alves, tutuksuz yargılanmak üzere bir kez daha mahkemeye başvurdu.

Alves’in avukatları, Barselona’daki 1 numaralı mahkemede hakim karşısına çıktı. 15 yaşındaki Brezilyalı eski futbolcunun ailevi gerekçelerle tutuksuz yargılanmasını talep etti.

Mahkeme kaynaklarından İspanyol basınına verilen bilgilerde, Alves’in 15 ve 17 yaşlarındaki çocuklarını Mayıs ayı itibarıyla Barselona’da ikamet ettirdiği, avukatları aracılığıyla bu dönemde çocuklarının okula başlayacağını ilettiği belirtildi. eylül ayında şehre gelerek İspanya’dan kaçma riskinin olmadığını vurguladı.

Davacı, Alves’in çocuklarının halen Meksika’da olduğunu ve mahkemeye “hayali bir yaşam projesi” sunulduğunu iddia etti.

Alves’in model eşi Joana Sanz, cinsel saldırı iddialarının ardından eski Brezilyalı futbolcudan ayrıldığını açıklasa da resmi boşanma henüz gerçekleşmedi.

İspanyol medyası, tahliye talebi mahkeme tarafından üç kez reddedilen Alves’in bu başvurusunun son başvuru olduğunu yazdı.

Mahkeme önümüzdeki günlerde kararını verecek.

Olayın tarihi

Barselona kentinde 30 Aralık 2022 gecesi bir diskotekte 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak’ta Meksika’dan Barselona’ya geldikten sonra gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. çıkarıldığı mahkemece.

Üç kez ifadesini değiştiren ve son olarak “cinsel ilişkiyi kabullenmek, eşine olan sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için” ilk ifadelerinde yalan söylediğini belirten 39 yaşındaki Alves, Brains 1 Cezaevi’nden cezaevine sevk edildi. Brains 2 Hapishanesi güvenlik nedeniyle 23 Ocak’ta.

İspanya’daki mevcut yasalara göre Alves’in 1 ila 12 yıl hapis cezası alması muhtemel.

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, ​​​​Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda forma giyen Alves, Barcelona’da cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanmış ve forma giydiği Meksikalı grup UNAM ile sözleşmesi devam etmişti. son kez feshedildi.

kesanajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu