Haber

Süper Lig’de günün maçlarının VAR hakemleri belli oldu

Spor Toto Üstün Lig’in 29. haftasında bugün oynanacak maçların Video Yardımcı Hakemi (VAR) belli oldu. İstanbulspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasının VAR hakemi Serkan Tokat olurken, Adana Demirspor-Kasımpaşa maçının VAR hakemi Bülent Birioğlu oldu.

Spor Toto Üstün Lig’in 29. haftasında İstanbulspor, Başakşehir Necmi Kadıoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İki grubun ortasında saat 16.00’da başlayacak mücadelede hakem Mert Güzenge düdüğünü çalacak. Guzenge’nin yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve Kamil Çetin yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemini Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetirken, karşılaşmada VAR koltuğunda Serkan Tokat oturacak. AVAR’da Tokat’a Çağdaş Altay ve Kemal Yılmaz eşlik edecek.

Günün bir sonraki maçında Adana Demirspor, Kasımpaşa ile saat 16.00’da Yeni Adana Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Hakem Ümit Öztürk düdüğü çalacak. Öztürk’ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemini Adnan Deniz Kayatepe yönetirken, Bülent Birioğlu karşılaşmada VAR koltuğuna oturacak. AVAR’da Lideroğlu’na Özgür Yankaya ve Mehmet Emin Tuğral eşlik edecek. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu