Haber

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve İl Teşkilatı Araban İlçesine İndi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve İl Teşkilatı, Araban ilçesine iniş yaptı.

Asr-ı Türkiye çerçevesinde hareket eden teşkilat hiçbir zaman elden bıkmayacaktır. Yeni atanan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin başkanlığında sadece seçimlerde değil, Türkiye Yüzyılı çerçevesinde de vatandaşın yanında olmaya devam eden AK Parti ekipleri, yerel seçimlere hazırlanıyor. gelecek yıl Mart ayında yapılacak.

Gaziantep’in kırsal mahalle ve ilçelerini ziyaret eden örgüt üyeleri, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinliyor ve çözüm üretiyor.

Türk Yüzyılı çerçevesinde hedef 10 üzerinden 10

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’in daha önceki konuşmalarında Türkiye Yüzyılı çerçevesindeki hedeflerinin 10’da 10 olduğunu belirtmesinin ardından Gaziantep teşkilatı da bu hedef doğrultusunda harekete geçti.

İlçelerde vatandaşlarla buluşup talepleri yerinde görme kararı alan örgüt üyeleri, önce Araban ilçesini ziyaret etti. Burada organizasyonu AK Parti Araban İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Hasan Doğru karşıladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve AK Parti İl Teşkilatı üyeleri, Araban’da ilçe başkanı Kamil Kasney ve ilçe kadın ve gençlik kolları ile bir araya geldi.

Araban ilçesine bağlı Göllüce, Yolveren, Köklüce, Gelinbuğday, Dağdancık, Şerif Peri, Yeşilova, Mehmet Gökçek, Fevzi Çakmak, Kale, Yenialtıntaş, Dumlupınar ve Turgut Özal kırsal mahallelerinde Milletvekili Bozgeyik ve örgüt üyeleri bir araya geldi. köyün muhtarı ve vatandaşlarla Araban Belediye Başkanı Hasan Bey ile bir araya geldi. Doğru olmayan talepler hakkında bilgi alarak analiz üretmek için istişarelerde bulundu.

Örgüt üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik ve İl Teşkilat Başkanı Ahmet Doğan ile İl İdare Meclisi üyeleri, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti. – GAZİANTEP

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu