Haber

Umutlar Türkiye Judo Şampiyonası Osmaniye’de başladı

Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen SporToto Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası Osmaniye’de başladı.

Tosyalı Spor Salonu’nda düzenlenen törene Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, sporseverler ve sporcular katıldı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı şampiyonada 67 ilden 410 kadın ve 504 erkek judocu olmak üzere toplam 914 sporcu milli takıma seçilmek için yarışacak.

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, bu yaş grubunun dünyada ve Avrupa’da söz sahibi olduğunu, elde edilen madalyaların kendilerini gururlandırdığını söyledi. Başkan Huysuz, “Bu genç kardeşlerimiz inşallah bu yıl da ülkemizi Avrupa ve Dünya şampiyonalarında temsil edecekler. Bu Osmaniye’den başlayan bir başlangıç ​​olacak. İnşallah bundan sonraki süreçte de ülkemizi en uygun yerlerde temsil edecekler.” süreçler.”

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ise, “Türkiye’nin 67 ilinden ilimize gelen tüm sporcularımıza hoş geldiniz diyorum. Geleceğin yıldızlarının şehitler diyarı Osmaniye’de olması bizleri gururlandırıyor. kaleler şehri.Tüm sporculara başarılar diliyorum.”

Şampiyona 29 Ocak Pazar günü sona erecek. – OSMANİYE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu