Haber

Tuğba Ekinci’den Sahne Fiyatlarına Yapılan Artış İçin İnanılmaz Açıklama

Konsere gitmek isteyen vatandaşların son dönemde gördüğü bilet fiyatları resmen şaşırtıyor. Özellikle yıllardır popülaritesini kaybetmeyen isimlerin sahnelerini izleyebilmek artık büyük bir lüks haline geldi. Tuğba Ekinci, önceki gün gazetecilerin bu konuyu kendisine sorması üzerine ‘Yoksulları içeri almıyoruz’ diyerek ağızları açık bıraktı.

Yaptığı her açıklama, sosyal medyada yaptığı her paylaşım farklı olan Tuğba Ekinci, yine ağzımızı açık bırakacak sözlere imza attı.

Son dönemde hem magazin yorumlarıyla hem de siyasi yorumlarıyla gündeme gelen müzisyen, Şişli’de köpeğiyle gezerken basının objektiflerine takıldı.

Muhabirler, Ekinci’ye sahne fiyatlarını zorlayan meslektaşlarının son rekor fiyatlarıyla ilgili sorular sordu.

Ekinci ise bu durumu çok normal karşıladı. Bu arada bahsettiğimiz fiyatlar o kadar da değil 3 bin – 5 bin TL. Yani 1-2 milyon TL seviyelerinde biliyorsunuz.

Bu fahiş fiyatlar sorulduğunda Ekinci, “Oldukça iyi, bedava eğlence yok” yanıtını verdi. önce diyor.

Sorun değil, bedava eğlence yok. Hayat pahalılığını görüyorsun, ne önemi var? Eğleniyor. Kadınlar var, bar var ve müzik var.’

Herkesin kendi bütçesine göre eğlenmesi gerektiğini söyleyen Ekinci, “Fakirleri içeri almıyoruz. Zenginler gelsin” dedi. Onu duyanları kelimenin tam anlamıyla şok etti.

‘Çalıştığımız yerde fakir beklemiyoruz. Zengin gelsin. Fakirleri içeri almıyoruz. Fiyatlar normal, daha da değerli olması lazım’ dedi.

habertufanbeyli.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu