Haber

Süper Lig’de Teknik Direktör Değişikliklerinin Ardından İlk Sınavlar

Trendyol Süper Lig’de teknik direktör değişikliklerinin ardından ilk sınavlarına giren Abdullah Avcı, Ivo Vieira, Hakan Yakin ve Markus Gisdol, yeni maceralarına puanlarla başladı. Avcı’nın Trabzonspor’u, Yakin’in İstanbulspor’u ve Vieira’nın Pendikspor’u kazanırken, Gisdol yönetimindeki Samsunspor 1 puanla berabere kaldı.

Trendyol Süper Lig’de 9. hafta maçları tamamlandı. Milli aradan sonra Trabzonspor, İstanbulspor, Samsunspor ve Pendikspor yeni teknik direktörleriyle ilk lig maçlarına çıktı. Ligde kalan 8 karşılaşmada 4 beraberlik ve 4 yenilgi alan Pendikspor, Konyaspor’a konuk oldu. Maçta 1-0 geriye düşen kırmızı-beyazlılar karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı. Portekiz Teknik Direktörü Ivo Vieira yönetimindeki Pendik takımı, sezonun ilk galibiyetini alarak puanını 7’ye çıkardı.

Ligin son sırasında yer alan bir diğer takım İstanbulspor ise yeni teknik direktörü Hakan Yakin yönetimindeki MKE Ankaragücü ile sahaya çıktı. Sarı-siyahlılar karşılaşmayı 2-1 kazanırken ligdeki ilk galibiyetini alarak puanını 5’e çıkardı.

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor, Başakşehir karşısında 3 puan hasretini gideremedi. Alman teknik adam Markus Gisdol yönetimindeki Karadeniz ekibi, golsüz berabere biten karşılaşmanın ardından 2 puana ulaştı ancak yine de son sıradan kurtulamadı.

233 gün sonra yeniden Trabzonspor’un başına geçen Abdullah Avcı da ilk maçında 3 puan topladı. 2021-2022 sezonunu Trabzonspor’la şampiyon tamamlayan tecrübeli teknik adam, Alanyaspor’u 1-0 yenerek ikinci dönemine güzel bir başlangıç ​​yaptı. Bordo-mavili takım bu sezon 5. galibiyetini alarak puanını 15’e çıkardı. – İSTANBUL

camolukajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu