Haber

Naci Ünüvar: “Fenerbahçe’ye karşı daha iyi olmalıyız”

Trabzonspor’un Antalya kampında gösterdiği performansla Teknik Direktör Abdullah Avcı’dan olumlu not alan Naci Ünüvar, tecrübeli teknik direktörü yanıltmadı. Samsunspor maçında 2 gol atan Naci, Fenerbahçe karşısında kazanmak için daha fazlasını yapmaları gerektiğini söyledi.

Trabzonspor’un sezon başında Ajax’tan kiraladığı Naci Ünüvar, takımın Antalya kampındaki performansından dolayı Teknik Direktör Abdullah Avcı’dan olumlu not aldı. Ziraat Türkiye Kupası 5. Ön Eleme Turu’nda Samsunspor ile oynadığı maça ilk 11’de başlayan Ünüvar, performansıyla maça damgasını vuran isim oldu.

Ligde Adana Demirspor ve MKE Ankaragücü maçlarında forma giyen Naci, 44 dakika sahada kaldı. Avrupa Ligi’nde de Monoca ve Ferencvaros maçlarında 30 dakika süre alan Naci, Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk kez Samsunspor mücadelesiyle sahada 90 dakika kalarak önemli bir performans ortaya koydu.

“Fenerbahçe’de daha iyisini yapmalıyız”

Samsunspor’u yendikleri için mutlu olduklarını belirten Naci Ünüvar, “Önemli olan kazanmaktı. 3-0 kazandık ve Trabzonspor’daki ilk golümü iki gol atarak kaydettim. Antalya’da güzel bir kamp dönemi geçirdik. Çok çalıştık. Trabzon’da bire bir. Formda devam ediyoruz. Fenerbahçe maçını kazanmamız gerekiyor ama Samsunspor maçında yaptığımızdan daha iyisini yapmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi. – TRABZON

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu