Haber

Münevver Karabulut ayini için mi öldürüldü? Ailenin avukatı mahkemenin odaklandığı 4 senaryoyu paylaştı

14 yıl önce İstanbul’da Münevver Karabulutvahşice öldüren ve hapishanede ölen Cem Garipoğlu Yahudi geleneklerinde ‘Mayasız Ayin’ için bu cinayeti öldürdüğü iddiaları tartışılıyor. Youtube’da Fatih Altaylı ile yaptığı sohbette konuyu dile getiren Karabulut’un ailesinin avukatı. Rezan Epözdemir, bu iddiaların kendisine ait olmadığını söyledi.

“HİÇBİR MAKUL CEZA TESPİT EDİLMİŞTİR”

Yayınını izleyenlerin bunu göreceğini belirten Epözdemir, Sözcü gazetesine verdiği demeçte; “29 bıçak kesiği, beş ölümcül bıçak yarası, ölmeden önce testere kullanımı, vücudundan makula başı koparılarak vahşi ve vahşi bir cinayet. Türkiye’de bütün kurumların sorgulandığı bir belge oldu. Türkiye’de 11 vaka görüldü. bir dava.Mahkemenin ölüm sebebine ilişkin binlerce sayfalık belgesi var.Onlarca dosya olmasına rağmen sebebini belirleyemedi.Ancak mahkeme tutanaklarında ele aldığı mahkeme ilişkisinde 4 senaryo vardı. Dördü de olabilirdi ama sebebini tam olarak belirleyememişti.

“VICTOR’A KARŞI CİNSEL İSTİSMAR YAPMAK İSTEDİ OLABİLİR”

onlardan biri Münevver Karabulut Ailenin sırrını öğrenmiş olabilir. Cem Garipoğlu testereyi önceden aldığı için kendisi tarafından öldürülmüş olabilir. Sonra kurbanı eve getirir. Cinayetten önceki yazışmalarında ‘Seni aşkımla boğacağım’ demişti. Türkiye bizi konuşacak. Senin için gitar çalacağım. Panjurları kapatacağım’ diyor. İkinci olayda ise kurbana direnen bakirenin tırnaklarında Garipoğlu ailesinden DNA örnekleri bulunuyor. Mağdura yönelik cinsel istismar burada da denenmiş olabilir. Kurban buna direndi, bu yüzden bu cinayetin işlenmiş olabileceğine dair bir tartışma var.

Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epozdemir.

“MAHKEME BİR AY OLABİLİR”

Üçüncüsü, baba ve oğul cinayete iştirak suçundan birlikte yargılandı. Özellikle soruşturma aşamasında birlikte bir şeyler yapmak isteyebilecekleri ve direnmiş olabilecekleri iddiası var. Dördüncüsü, Münevver Karabulut saat 15.00’te eve geliyor. Cem Garipoğlu, gitar valizinde Münevver’in kafası vücudundan ayrılmış halde 18:46’da evden çıkıyor. Cinayet mahalli de Bahçeşehir’de bir konut. Korsan taksiyle 40 kilometrelik Etiler’e gidiyor. Büyükannesinin evinin önündeki çöp kutusuna bırakır. Yazışmalarına göre testereyi çoktan almıştı ve cinayeti planlanmıştı. Zaten gebe kalmadan mahkum edildi. Mahkeme gerekçesinde bunun bir ritüel olabileceğini savundu. Ancak mahkeme bu 4 senaryodan hangisinin olduğunu belirleyemedi. ‘Duruşmada bu 4 ihtimal de konuşuldu’ dedim. Bu mahkemenin görüşü. Bu yönde bir kanaatim veya kanaatim yok.”

MAYASIZ RİTÜEL NEDİR?

Karabulut ailesinin avukatı Epözdemir, Garipoğlu’nun Cezayir göçmeni Yahudi asıllı bir aile olduğunu belirterek, Münevver Karabulut’un ‘reşit olduğunu kanıtlamak’ için bir Yahudi ayini sırasında öldürülmüş olabileceğini söyledi. Münevver Karabulut’un avukatı şu ifadeleri kullandı; “Dava sırasında bir tartışma çıktı: Mayasız ritüel. Cezayir asıllı, Yahudi kökenli bir aile. Osmanlı İmparatorluğu döneminde birçok Yahudi kökenli ailenin idam edilmesinin nedeni buydu: Mayasız Ayini’nin böyle bir türü var. ritüel.Mahkeme kayıtlarına da geçti.Vurgulandı.Bahçeşehir’de bakire bir kız öldürülüyor,nenenin evine getiriliyor.Bu mu?”

gaziemirhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu