Haber

Meteoroloji’den yarın Ege ve Marmara’ya şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre yarın Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla’da kuvvetli fırtına bekleniyor.

Rüzgarın Ege Bölgesi ile Marmara’nın güney ve batısında kuvvetli ve yer yer güney yönlerden, Kıyı Ege’de zaman zaman kuvvetli ve dolu şeklinde esmesi bekleniyor.

Uçan çatılara, ağaç veya direklerin düşmesine, soba ve doğalgazdan kaynaklanan baca gazı zehirlenmelerine karşı tedbirli olunması gerekiyor.

DENİZDE KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR

Marmara’da rüzgarın yarın sabah saatlerinde güney ve güneydoğu yönlerden 5 ila 7, batı yönlerden 8 kuvvetinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Ege Denizi’nde yarın sabah saatlerinden itibaren yer yer 9 şiddetinde beklenen kuvvetli fırtına Çarşamba günü öğle saatlerinde özellikle güneyde etkisini kaybedecek.

KIYI EGE’DE KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR

Yağışların Çanakkale, İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri ile Balıkesir’in güneyinde kuvvetli, Çanakkale’nin güneyi, Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçeleri ile Balıkesir’in ilçelerinde çok kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İzmir’in doğusu ve Aydın’ın kıyı kesimleri. yapılıyor.

Şiddetli yağışların çarşamba akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Muğla’da yarın akşam saatlerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışın il genelinde çok kuvvetli, ilin iç ve doğu kesimlerinde yer yer şiddetli, yağışın Çarşamba akşamından sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu