Haber

Maltepe D-100 karayolu üzerinde 12 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.

MALTEPE D-100 Karayolu üzerinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 12 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, D-100 Karayolu Ankara istikametinde saat 02:30 sıralarında meydana geldi. Teze göre, yağmur nedeniyle kaygan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, önündeki başka bir otomobile çarptı. Bu sırada arkadan gelen 10 araç daha duramayarak birbirine çarptı. Zincirleme kazada 3 sürücü yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürerek tedavi altına aldı. Polis, başka kazaların yaşanmaması için yolda önlem aldı.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikameti tamamen trafiğe kapatıldı. Trafik yan yoldan kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu