Haber

Kayseri Kocasinan’dan kırsala hizmet atağı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kırsal mahallelerden Kızık’ta yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kırsal mahallelerin köy kimliğini korumaya yönelik birçok projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı ve merkeze her alanda hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi. ve kırsal mahalleler.

Kızık Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Önder Çolakbayrakdar, gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine her kesimden büyük bir sevgi ve ilgiyle karşılandı. Kendileriyle sohbet eden Önder Çolakbayrakdar, bu ziyaretlerin çok değerli olduğunu, vatandaşlarla bir arada olmanın sevgi bağlarını güçlendirdiğini vurguladı.

Sundukları hizmetlerle Kocasinan’ın tüm mahallelerini güzelleştirip değiştirmeye, kırsal kesimin yaşam kalitesini yükseltmeye devam ettiklerini vurgulayan Önder Çolakbayrakdar, “Kırsal mahallelerimizden Kızık İlçemizdeyiz. Kırsal mahallelerimiz çoğunlukla tarımla uğraşmaktadır. Allah ona rahmet etsin. Bölgemizde özellikle köy kimliğine uygun olarak tarım, tarım ve hayvancılıkla uğraşan kırsal mahallelere büyük önem ve destek veriyoruz. Ayrıca belediye olarak altyapı, yol, tesis gibi belediye faaliyetleriyle ilgili olarak yapılması gereken çalışmaları da imkanlarımız ölçüsünde yürütüyoruz. Bu noktada tüm kırsal mahallelerimizin dönemsel ihtiyaçlarını tek tek karşılamaya çalışıyoruz. Kırsal alanlarda; Yollar, saha yollarının iyileştirilmesi, altyapı ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalara özellikle önem veriyoruz. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz etaplar halinde 48 köyde çalışmalar yürütüyor. Yaptığımız çalışmalarla ilçenin hizmet standartlarını yükseltiyoruz. “Daha keyifli bir Kocasinan için hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Başkan Çolakbayrakdar, kırsal mahallelere değer katmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Kızık Mahalle Muhtarı Cengiz Akay, Önder Çolakbayrakdar’ın mahalleye çok büyük hizmetler yaptığını belirterek, “Cumhurbaşkanımızın birçok hizmetleri var. Tanrı seni korusun. Yaptığımız her şey yapılıyor. Yatırımlar büyük. İhtiyacımız olan her şey anında mevcuttur. “Başkanımıza köyüm ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

malazgirthaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu