Haber

Hogwarts Legacy’den üzücü haber!

2023’ün en çok beklenen oyunlarından biri Hogwarts Mirası , yakın zamanda PS5, PC ve Xbox Series S/X için piyasaya sürüldü. Eski nesil konsolların çıkışı için daha dikkatli optimizasyon yapmak amacıyla 4 Nisan olarak tarih veren Avalanche Software, bu tarihi erteledi. Gelin haberin detaylarına birlikte göz atalım.

Hogwarts Mirası5 Mayıs’ta eski konsollara geliyor

Yapım ekibi Avalanche Software, büyük ölçekli oyunlarla ilgili çok az deneyime sahip. Bu nedenle oyunu ilk olarak sadece yeni nesil konsollara ve PC’ye çıkaran ekip, 4 Nisan’da eski nesil konsollara da getirecekti. Şimdi ise Twitter üzerinden yaptıkları açıklamayla, Hogwarts Mirası5 Mayıs 2023’te PS4 ve Xbox One’a geliyor.

Nintendo Switch’te de aynı durum mevcutken orada rastgele bir gecikme yaşanmıyor. Yapım, 25 Temmuz’da Nintendo Switch’te yayınlanacak. Sadece iki haftada 12 milyondan fazla kopya satıldı. Hogwarts Mirası Birçok oyuncu tarafından beğenilse de teknik problemlerden dolayı oyunu oynamakta zorlanan birçok kişi bulunmaktadır. Optimizasyon sorunu yaşayan geliştirici ekip, aynı sorunu PS4 ve Xbox One’da yaşamak istemeyebilir.

Steam’den Hogwarts Legacy için korkunç haber!

Avalanche Software’in Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

“Dünyanın dört bir yanındaki hayranların Hogwarts Legacy’ye gösterdikleri harika tepki için minnettarlıkla boğulmuş durumdayız. Grup, tüm platformlarda mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çok çalışıyor ve bunu yapmak için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Hogwarts Legacy, 5 Mayıs 2023’te PS4’te çıkıyor ve Xbox One için çıkacak.”

Dünyanın dört bir yanındaki hayranların Hogwarts Legacy’ye verdiği yanıt için minnettarlıkla boğulmuş durumdayız. Ekip, tüm platformlarda mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çok çalışıyor ve bunu yapmak için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Hogwarts Legacy, 5 Mayıs 2023’te PS4 ve Xbox One için çıkacak. pic.twitter.com/UjEIPXDZj2

— Hogwarts Mirası (@HogwartsLegacy) 6 Mart 2023

Hogwarts Legacy çıkışından iki hafta sonra toplam 12 milyon birim sattı ve 850 milyon dolara yakın gelir elde etti. Son Harry Potter dünyasında geçen film setinin 406 milyon dolar hasılat yaptığı düşünülürse Hogwarts Legacy filmi ikiye katladı. Ayrıca oyuncular oyunda ilk iki haftada toplam 267 milyon saat harcadılar.

Peki bu sensin haberler Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Görüşlerinizi Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

haber-sariveliler.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu