Haber

Fatih’te lavabo deliğine sıkışan kediyi inşaat işçileri kurtardı

FATİH’te, kafasını lavabo deliğine sıkıştıran yavru kediyi inşaat işçileri kurtardı. İşçilerin lavaboyu çekiçle kırıp kediyi kurtarmaları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fatih, Karagümrük’te 11 Kasım Cuma günü öğlen saatlerinde depoda çalışan inşaat personelleri, bir kedinin daima miyavladığını duydu. Sese yönelen inşaat ustası Tuncay Altun, lavabo deliğine sıkışmış yavru kediyi gördü. Gördüğü görüntü karşısında şaşkına dönen Altun, yavru kedinin sıkıştığı lavaboyu binadan dışarı çıkardı. Öbür personellerin de yardımıyla lavabo çekiçle kırılıp, kedi sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kedinin sıhhat durumunun yeterli olduğu öğrenildi. Emekçiler daha sonra kediyi annesinin yanına koyarak işlerine geri döndü. O anlar çalışanların cep telefonu kamerasına yansıdı.

“KEDİNİN O HALİNİ GÖRÜNCE ŞOK OLDUM”

Lavaboya sıkışan yavru kediyi fark eden inşaat ustası Tuncay Altun, “İnşaatta çalışırken bir kedi sesi duydum. Evvel önemsemedik. Kedi sesi çoğalmaya başladı. Ben o tarafa yöneldim. Kedilerin olduğu yerde yavru kedi başını lavabo deliğine sıkıştırmış. Hayvanın o halini görünce şok oldum. Lavaboyu alarak arkadaşların yanına gittim. Arkadaşlarla birlikte lavaboyu kırarak kediyi özgürlüğüne kavuşturduk. 2-3 gün kaldığı için evvel kendine gelemedi. Kendine geldikten sonra annesine götürdüm. Annesi de emzirdi. Şu an durumu âlâ. Hayvanı o denli görüce şaşırdım. Hayvana ziyan vermeden lavaboyu çekiç yardımıyla kırdık. O gün orada olmasaydım ölebilirdi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu