Ekonomi

DeFacto’dan deprem bölgesindeki iş ortaklarına destek

DeFacto, deprem bölgesindeki hazır giyim tedarikçilerine destek olmak için depremden zarar gören bölgelerdeki iş ortaklarına öncelik vereceğini açıkladı. Bu kapsamda marka, deprem bölgesindeki iş ortaklarına öncelik verecek ve toplamda 6,5 ​​milyon adet eser sipariş edecek. Şirket ayrıca Tedarikçi Finansman Sistemi (TFS) ile üreticilere erken ödeme yapacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde deprem bölgesindeki tüm çocukların giyim ihtiyaçlarını bakanlık himayesinde karşılayacak olan DeFacto, bölgedeki ekonomik hareketlilik için de harekete geçti. Pandemi döneminde ödeme istikrarı bozulan hazır giyim tedarikçilerine 900 milyon TL takviye sağlayan şirket, bu katkıyı genişleterek sarsıntı bölgesindeki iş ortaklarına verdiği desteği artıracak. Böylece bölgedeki iş ortakları için toplam 6,5 milyon adet eser siparişi verilmiş olacak. Ayrıca bu eserler, müşterileri bilinçlendirmek amacıyla deprem bölgesindeki illerde üretildiğini belirten etiketlerle mağazalarda ve online kanallarda satışa sunulacak ve satışlarını artırmak için promosyon ekleri verilecektir. .

‘DEPREM YARDIM MOBİL’ KAMPANYASINA DESTEK

DeFacto, depremin ilk anından itibaren Ticaret Bakanlığı’nın başlattığı ‘Deprem Yardım Seferberliği’ kampanyasının yanı sıra ilgili devlet kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile uyumlu çalışmalarında yer aldı. Bu kapsamda DeFacto, Türkiye başta olmak üzere faaliyet gösterdiği tüm ülkelerdeki müşterilerinin sipariş verdiği ihtiyaç malzemelerini de AFAD’a uygun olarak deprem bölgelerine ücretsiz olarak ulaştırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu