Haber

Çevre Bakanı Murat Kurum oyunu İstanbul’da kullandı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili seçilen Murat Kurum, İstanbul’da oy kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti 1. Bölgeden Milletvekili Adayı seçilen Murat Kurum, 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu kullanmak için TEB Ataşehir Ortaokulu’na geldi. “2040” numaralı sandığın bulunduğu sınıfa giren Kurum, sandık görevlilerini selamladı. Eşi Şengül Kurum ile oyunu kullanmak için gelen Bakan Kurum, incelemelerin ardından oy pusulasının bulunduğu zarfı teslim aldı. Bakan Kurum ve eşi Şengül Kurum, oylamanın ardından kabineye giderek birlikte sandık kurdu.

Bakan Kurum, “Değerli arkadaşlar öncelikle hayırlı sabahlar diliyoruz. Bugün 85 milyon vatandaşımızla bir kez daha sandık başına gidiyoruz. Biz de Mayıs ayındaki gibi bir seçim yaşamak arzusuyla oyumuzu kullandık.” Tüm vatandaşlarımızın demokratik bir olgunluk içinde katılacağı 14. “780 bin kilometrekarelik vatanımız milletimize, tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yine demokratik olgunlukla, bayram havasında oylarımızı kullanırız. Akşama inşallah Türk Yüzyılı’na başlayacağız. Tüm milletimize hayırlı olsun” dedi. – İSTANBUL

yayladagi-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu