Haber

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, memleketi Kastamonu’ya indi.

14 Mayıs’ta Türkiye, cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için sandık başına gidecek. Cumhurbaşkanlığı adayları, milletvekili adayları ve belediye başkanları da seçim nedeniyle sahaya çıktı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de memleketi Kastamonu’da bir nevi seçim düzenledi. Özdemir, güne Kastamonulu iş adamları ve kanaat önderleri ile birlikte AK Parti Kastamonu Milletvekili adayı Mehmet Umur ile başladı.

KASTAMONULUS’TAN ÖZDEMİR’E YOĞUN İLGİ

Buradaki görüşmelerin ardından Özdemir, Umur ile birlikte gittiği 6 ilçede hemşerileriyle görüşmeye geldi. Özdemir ve Umur’a AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü eşlik etti. Her mahallede büyük ilgiyle karşılanan AK Parti heyeti, esnafı ziyaret ederek ilçe halkıyla sohbet etti. Hemşehrilerine ilgilerinden dolayı teşekkür eden Özdemir, ülkesini ve ecdadını utandırmadan görev yapmanın sorumluluğunu hissettiğini söyledi.

Türkiye’nin zor duruma düşürülmeye çalışıldığına işaret eden Özdemir, “Bugün evet piyasada bir pahalılık var. Piyasada bir pahalılık var. Bunu reddedersek kendimizi inkar etmiş oluruz. Evet. , kiralarımızı ödemekte zorlanıyoruz ama emin olun bu sıkıntıların en büyük sebebi Türkiye’nin kuşatılmasıdır. Türkiye ikinci bir bağımsızlık mücadelesi veriyor” dedi.

TÜRKİYE’NİN ZENGİNLEŞME DÖNEMİ BAŞLADI

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çok yol kat ettiğini vurgulayan Özdemir, “90’lı yıllarda çöp yığınları vahşi depolama şeklinde birikiyordu ve burada biriken metan gazının patlaması sonucu insanlar hayatını kaybediyordu. Halkın inancı sarsıldı. çöp dağlarından kırılgan, susuzluk ve birçok dertler.” Türkiye’de altyapı sıkıntısı yok. Altyapı bitti, milletimizin zenginleşme dönemi başladı. İnşallah bundan sonraki süreçte milletimizin daha müreffeh yaşama vakti gelmiştir.”

14 Mayıs 2023 seçimlerine değinen Özdemir, “Doğru zaman doğru adamdır” diyerek milletin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu