Yaşam

Babasının cenazesine makyajlı gittiği yönünde açıklamalarda bulunan Özge Ulusoy sessiz kalmadı: Vicdansızsınız.

Ünlü model Özge Ulusoy’un babası geçtiğimiz günlerde karşıdan karşıya geçerken arabanın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Babasının ani ölümüyle yıkılan Özge Ulusoy, cenazeye makyaj yaparak gittiği yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

“BİLİNÇSİZ SEN”

Bu sabah babasının mezarını ziyaret eden Özge Ulusoy, Instagram hesabından yapılan eleştirilere sert tepki göstererek, “Ama babamın kedisinin toprak altına düştüğü kazayı araştırayım diye gözlerimi açtım. onun takipçisi ol.Bu sırada babamı morgdan aldığım sabah elimde oje vardı,askeri törende yüzükle dudağımı ısırdım.Kanadığım için makyaj yapmakla suçlandım.Sen vicdansız nasıl bu hale geldik ben vatanını milletini seven bir insanım ve bundan asla vazgeçmem sizin pis kalpleriniz de bunu değiştiremeyecek çünkü biliyorum ki gerçek türk insanıdır ben senin gibi değilim.ben burada nasıl ve neden acı çekiyorum?ve sen ve benim paylaştığıma karışan diğer vicdansızlar hesabımdan defolun! biraz allah’tan korkun.”

BABA KAZADA KAYBETTİ

Oyuncu ve model Özge Ulusoy’un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, Pazar günü Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucu 73 yaşında hayatını kaybetti. Haydar Ulusoy için Ankara’da düzenlenen ilk törenin ardından İstanbul’da da askeri tören düzenlendi. Ulusoy, törenin ardından gözyaşları içinde Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu